Våra fastigheter ​

Skövde Humlevägen 2A – 2D, Örbäcksvägen 6A-6H

Fastigheten är belägen på Östermalm, med 5 minuters gångväg till centrum. Här finns 28 lägenheter fördelat på 5 byggnader, med balkong eller uteplats. Varierande storlek på lägenheterna från 2 rok (62 kvm) – 4 rok (96 kvm). Både garage och parkering finns tillgängligt i anslutning till byggnaderna. Byggår: 1928 och 1988.

Skövde Sandtorget 1

I centrum av Skövde ligger denna fastighet med 19 lägenheter och 3 lokaler. De flesta av lägenheterna är renoverade från 2015 och har hög standard. Balkonger mot Sandtorget och innergården. Varierande storlek på lägenheterna från 1 rok (37 kvm)- 5 rok (109 kvm). Hiss finns till samtliga lägenheter. Garage under fastigheten. Byggår: 1956.

Skövde Tungatan 1

Fastigheten är belägen på Norrmalm, med 3 minuters gångväg till centrum. Här finns 6 lägenheter, samtliga med balkong eller uteplats. Storleken på lägenheterna varierar mellan 2 rok (52 kvm) – 6 rok (125 kvm). Parkeringsplatser finns tillgängligt i anslutning till byggnaden. Byggår: 1992.

Skövde Ännagatan 16 & 18

Fastigheten är belägen på Norrmalm med 5 minuters gångväg till både centrum och handelsområdet Elins Esplanad. Här finns 13 lägenheter, de flesta med balkong eller uteplats. Storleken på lägenheterna varierar mellan 2 rok (48 kvm) – 5 rok (122 kvm). Parkeringsplats finns tillgängligt i anslutning till byggnaden.

Byggår: 1947 & 1992. 

Skövde Skaraborgsgatan 13 A & B

Den här fastigheten är belägen i Vasastan i centrala Skövde med 5 minuters gångväg till centrum. Fastigheten har 15 lägenheter med hög standard och nästan samtliga lägenheter är nyrenoverade. Parkering på gården samt varmgarage finns att tillgå.   

Byggår: 1952

Skövde Skaraborgsgatan 11 A & B

Den här fastigheten är belägen i Vasastan i centrala Skövde med 5 minuters gångväg till centrum. Fastigheten har 13 lägenheter med hög standard och nästan samtliga lägenheter är nyrenoverade. Parkering på gården samt varmgarage finns att tillgå.   

Byggår: 1948 

Jönköping Höstljungstigen 2

Fastigheten är belägen i Barnarp, ca 10 km söder om Jönköping. Fastigheten håller genomgående mycket hög kvalitet och en klass som motsvarar bostadsrättsstandard vad gäller ytskikt och materialval. Stora inglasade balkonger eller uteplatser. Storleken varierar mellan 1 rok (52 kvm) – 3 rok (88 kvm). Hiss finns till samtliga lägenheter. Carport och parkering finns tillgängligt i anslutning till byggnaden.

Byggår: 2017.

Falköping Trädgårdsgatan 5 A-E

Den här fastigheten är belägen i centrala Falköping och är uppförd omkring förra sekelskiftet.  Fasad och tak har nyligen reonverats. Parkering och lekplats finns i anslutning till huset. 

Falköping Balderstensgatan 2-8 

Den här fastigheten är belägen i centrala Falköping och är uppförd under 1990-talet. Fasaderna har nyligen målats om och taken tvättats. Parkering och lekplats finns i anslutning till husen.